Seniorille toimintaa! -Oma Lumina

Suomessa on Tilastokeskuksen mukaan yli 870 000 henkilöä, jotka ovat täyttäneet 70 vuotta.  Aivan, se on merkittävä osa Suomen koko väestöstä.  Joillakin heillä ei ole omaisia tai he asuvat toisella paikkakunnalla.  Tällöin moni Seniori voi kokea kloonista yksinäisyyttä, eivätkä välttämättä  osaa itse ottaa asiaa puheeksi. 

Moni ikääntynyt haluaa edelleen elää täysipaionteista elämää, eli liikkua, harrastaa, käydä kaupassa itsenäisesti tai tehdä käsitöitä. Iän karttuessa näihin tarvitsee apua ja ohjausta.  Ikä ei pidä olla este omalle harrastukselle. Oma Lumina palvelu on suunniteltu ehkäisemään ikäihmisen yksinäisyyttä ja tukemaan hänen suosikki harrastuksiaan sekä toteuttamaan unelmia.  Oma Luminan käynti on monelle ikäihmiselle viikon kohokohta! 

”Olen kiinnostunut Oma Lumina palvelusta, mutta minulla käy kotihoito tai asun palvelutalossa.” Tämä ei haittaa palvelun aloittamista. Oma Lumina palvelun aikana ei toteuteta hoidollisia toimenpiteitä, vaan tuodaan seniorin luokse viriketoimintaa sekä ulkoulua!  Tämän lisäksi käynnin aikana voidaan toteuttaa seniorille mieluisia retkiä!  

Kiinnostaako sinua oma Lumina palvelu?  Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja sovitaan ilmainen tutustumiskäynti! www.luminacare.fi/omalumina